Bild

Årets andra fortbildningsdag

Foto; L S - Raffe på gång med ny aktivitet för vårdtagarna Foto; L S - Raffe på gång med ny aktivitet för vårdtagarna

Årets andra fortbildningsdag var hos Extrahjälpen.
Det är lika roligt och intressant att möta alla hundförare med fyrbenta och lyssna till vad ekipagen har att berätta från deras arbetsplatser och vad hunden har för positiv inverkan på alla vårdtagare. Det dokumenteras självklart i deras dagböcker som samlas in.

Denna gång var temat träning av moment och fortbildning om hundens åldrande och hur man ser att hunden har ont eller inte mår bra med mera. Mölnlycke Djurklinik föreläste kring ämnet och fick en bra dialog med många bra frågor. Sedan fick alla träna in nya moment samt uppfräschning av gamla.
Träning är ju en färskvara som vi vet.

Vi vill tacka för denna fortbildningsdag och ser fram emot nästa.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-